Monday, August 28, 2017

Sweden haul

Evo jedan haul iz Svedske medju kojima je bilo i odjece, ali ne znam zasto nisam slikala. Pa ako vas zanima i to, komentarisite pa cu i to napisati, tj. staviti slike. 

Uglavnom mislim da ste vec culi za Technic, bas imaju dobre proizvode, ova paleta je super, i sad mi zao sto sam kupila onu Catrice matt paletu, ali dobro ova nema onu rozu odnosno mauve nijansu, a sto se tice pigmentacije vrh je, a cijena jos bolja. Ne testiraju proizvode na zivotinjama, i pokupili su brojne nagrade. Ako zelite recenziju ove palete i jos proizvoda od Technic pisite. Ova paleta se zove MEGA MATTES eyeshadows by Technic.



Sljedeci proizvod je jedan predivan highlighter isto od Technic, GET GORGEOUS highlighter.





I zadnji prozvod je olovka za usne, Technic lipliner u nijansi Nude. Okej ovo je vise roza nego nude, ali olovka je ogromna, da su bar one od essence ove velicine, i uz olovku na cepu dobijete siljalo, sto je odlicno i mogu vam reci da nije samo za ukrasa, vec i radi svoj posao.





Nakon Technic koji je brend iz Velike Britanije, sada jedan svedski, koji je isto jeftin, kao Technic, a oba su skoro pa Catrice i Essence. 


Claudia Blusher, rumenilo u nijansi 104-310 Rose Blush, svidjelo mi se odmah, i pakovanje slatko (i ako volim kada su rumenila u vecem pakovanju), a i nijansa je super, onako ne moze se pretjerati.








I jos jedan Claudia proizvod, a to je Claudia lip pencil, tj. olovka za usne u nijansi 109-033 ROSEWOOD.




I jedan wet and wild proizvod. Mislim da sam prije ovog imala samo njihovo rumenilo, koje je bilo najljepse rumenilo ikad. Ovo je wet and wild vodootporni tus za oci, odnosno eyeliner.




Zatim dva proizvoda "umjetna", a to su trepavice umjetne, koje su previse krute, i umjetni nokti, koje ne znam da li cu kad staviti, jer mi se to vise ne svidja. 






Sljedece je spuzvica za tusiranje u obliku mrkve. Preslatka je.





A zadnje je ovaj prelijepi Gina Tricot choker.




Kako vam se svidja haul? 

Do iduceg puta (haula).


XOXO

No comments:

Post a Comment