Thursday, May 3, 2012

Buba i ja

 Ovo je moje <3 Buba, kad je bila mala, i kako izgleda danas, =) . Ona ce za mene uvijek biti moja mala beba.


Danas sam lovila ribe za Bubu, u rijeci, koja se nalazi ispred moje kuce. Ja njoj samo pokazem stap za pecanje riba, i ona odmah trci prema meni, i dok ja lovim ribe ona sjedi pokraj mene, i ceka. =D, posto je ona moja prva macka, nisam znala da su macke tako pametne, ili je moja macka pametna. Uglavnom uvijek sam mislila da su macke glupe zivotinje, dok nisam upoznala Bubu. Ja sam joj dala to ime, po Bubi, iz serije "Lud,zbunjen,normalan". =)









Kad je bila mala beba =) .





Sutra dolazi moja prijateljica Muamera kod mene, pa cemo biti kod mene, a mozda odemo do grada, ako je uspijem nagovorit,jer trebam vidjeti i Ernu, da joj dam poklon koji sam joj kupila u Svedskoj.Muamera je vec dobila svoj, i bila je odusevljena, haha vidjela sam to.  =) =D volim sjediti u gradskim parkovima, pricati prijateljicama,i to vise nego negdje na kahvi. =) Tako da se nadam da ce sutra biti lijep dan, bez kise.

Veceras bi trebala vjezbati matematiku, tako da sam vec popila veliku salicu kahve, i trebala bi pogledati film THE VOW... ljubavni , da vidim kakvi bi to momci trebali biti, hehehe.. =)  uglavnom znat cu o cemu je rijec kad pogledam, da vidim je li dobra preporuka, =).

i trenutno igram igricu; Bomb It 3.. novaa, i ako je kao novija, glupa je i bolje su stare verzije, i poslje toga moja omiljena igrica, gdje pravim hranu, isto nova, Snabbmatsstaellet sad se i sok posluzuje, a postoje verzije gdje pravis sladoled, kolace, tacos, pizza... 




10 comments: