Wednesday, June 14, 2017

Essence ultra last lipliner smooth gliding & waterproof / olovka za usne vodootporna 02 brick dust





Essence ultra last olovke za usne dolaze u 6 nijansi. Od svih essence olovaka mislim na one prve obicne pa zatim one na odvrtanje ove nijanse mi se najmanje svidjaju. 


Nijansa koju sam ja uzela je 02 brick dust, i nekad mi se svidja nekad ne. I ako su ove olovke kremaste i klize na usnama pri nanosenju, opet se nakako neravnomjerno nanose, ugl nisu savrsene kao one stare i ove na odvrtanje.


Cijena ovih olovki za usne je : 3,75-KM.


A sad slike kako ova ulovka izgleda na mojim usnama.



Na slikama sam vise puta morala nanositi olovku da bi boja bila ravnomjerna. Jednom sam samo nosila par sati ovu olovku i morala sam popravljati svako malo, jer se uzasno izmrlja i preko usana.

Ovo bas i nije neka recenzija jer nisam bas nosila olovku duze vremena, a kazu na essence stranici da ova olovka moze izdrzati na usnama do 6 h. Hmm...

Tako da je ovo samo prikaz nijanse, jer nisam vidjela da je neko pisao o ovim olovkama, jer izgleda da i vi niste odusevljeni sa dostupnim nijansama.

Ova nijansa je previse narandzasta, a nijansa 05 rosewood high je previse roza.








Do iduceg posta 

XOXO 

1 comment:

  1. Love your post dear ♥ You are so sweet !
    If you want check out my blog.I write about fashion,beauty and lifestyle.Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    ReplyDelete