Tuesday, June 13, 2017

Essence THE cushion EYELINER / tus za oci 01 black
Essence THE CUSHION EYELINER je nesto iz nove stalne kolekcije 2017. Ono sto sam prvo htjela i uzela iz ove kolekcije. Kako nije bilo testera ovo sam uzela jer sam gledala po blogovima i youtube recenzije koje nisu bile lose. 


Uglavnom ovo je moj prvi cushion proizvod, i ako sam vidjela da ima od prije isto DEBORAH svoj cushion eyeliner ali koji je naravno puno skuplji. Trenutno ima i LOREAL cushion puder. 


Cushion proizvodi imaju svoje mane a i prednosti. U pocetku sam bila odusevljena proizvodom, ali poslje mi je ovaj proizvod postao meh. Generalno mislim da su proizvodi nakon kojih imas vise posla nego inace su mi meh. Kao to da moras svaki put nakon koristenja ovog ili bilo kojeg eyelinera koji se nanosi cetkicom oprati je, jer se proizvod skori, i onda svakako to moras raditi nakog iduce upotrebe i stavljanja eyelinera. Isto kao i sa beauty blenderom pogotovo ako imas samo jednu cetkicu za tu namjenu ili jedan beauty blender. Al nije ni bitno, koliko god da ih imam opet na kraju to pranje. Jer npr. cetkice za suhe proizvode ne moras toliko cesto prati pogotovo ne nakon svake upotrebe.


Cijena ovog eyelinera je 6,35-KM. I dolazi u samo jednoj nijansi. Vidjela sam danas da ce essence izbaciti jednu LE kolekciju (CUBANITA) sa cushion eyebrow ink/ proizvod za obrve. Cijena je odlicna s obzirom da dobijete bas puno proizvoda, vidjela sam to kad sam stisnula cetkicom za eyeliner spuzvicu. Ono sto je dobro da i ako je proizvod vrlo tecan, ne moze se prosuti. Tako da je to super za nas koji zurimo, haha i naravno jedan plus za ovaj proizvod.Najbolje mozete vidjeti na slikama kako zapravo ovaj eyeliner izgleda i mogu vam reci da je jednostavan za nanositi. A mozete pokusati sa razlicitim cetkicama i vidjeti koja vam najbolje odgovara.

Kako vam se svidja ovaj cushion eyeliner? Da li ga vec imate?

Do iduceg posta


XOXO
No comments:

Post a Comment