Wednesday, August 20, 2014

NEW IN / makeup

Kako nisam dugo pisala na blogu, i kako sam bas kupovala ovog ljeta, a i dobila sminke na poklon, nakupilo se toga puno. A ako vas neki proizvod posebno zanima, mogu napisati recenziju, ili vam je napisati u komentaru, nije problem, =D a i zanima me vase misljenje o nekom proizvodu ukoliko ste ga ili ga koristite =D . 
Postala sam prava sakupljacica cetki za sminkanje, okej ovdje je su samo tri, ali vec imam pravu mali kolekciju =D . Jedna za obrve jedna za korektor i jedna za rumenilo. 
Highlighter iz Essence Wave Goddess kolekcije , Rimmelov Stay Mate kompaktni puder i Catrice Sun Glow bronzer =D

Tri nova korektora, kupovat cu dok ne pronadjem odgovarajuci, tako da ce ih biti jos , ako vi imate neki da mi preporucite, izvolite =D i hvala.

Sta reci, MaxFactor uvijek je imao dobre maskare, i moja prva maskara je bila MaxFactor, =D 


ISADORA ruzevi, pogodite koji je moj favorit =D , necu ovdje reci, jer trebam nesto i ostaviti za post LJETNI FAVORITI ;). 

Poklon, a bas me zanimalo kakvi su ovi sjajevi/ruzevi u olovci /stiicku. =D 

Rumenilo i sjenilo.


I ovdje imam jednog favorita, mislim da je ovo zadnje sjajilo od Catrice, samo se obrisalo, a poklon od prijateljice. 


Dva proizvoda bez kojih bi mogla zivjeti, ali koji su tako super i zanimljivi, olovka za usne neka drecava neonska uz koju imam i odgovarajuci ruz , a olovka za oci, je tako zanimliva. 

Trebao mi je tamniji puder za ljeto, ali kako se nisam stigla ni suncati, jer je bilo lose vrijeme, nadam se da nece biti bacen novac, ipak mogu ga mjesati sa svjetlijim puderom,


Nuxe suho ulje sa sljokicama

Najneobicniji ruz koji imam, i ujedno i najbolji, =D . Bit ce post da vidite kako mi stoji, i uz sta ga nosim, 

Opet sam pocela koristiti ljubicaste kristale, pocela sam koristiiti neku kremu za moje groozne pete, kapsule za kosu , omega 3 , parfemi i skidac sminke sa ociju. Neke sam stvari zaboravila, al mozda u nekom drugom postu, :).


4 comments:

  1. Mene zanimaju ti kristali,to su oni za kosu?Gdje si ih kupila,koliko koštaju i kako djeluju? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne znam tacnu cijenu , nije vise od 10 km, negdje oko 6 ili 7, pa koristila sam ih prije, i bila sam zadovoljna, pa sam nakon nekog vremena odlucila da nista ne stavljam u kosu, i sad opet kupim, jer bude lijepa kosa, ne znam da jos nesto radi posebno, i ne bude masna kosa od njega, i stavljam u mokru kosu samo, kupila u cm , ima i u dm =D

      Delete
  2. Baš me iznenadio taj H&M ruž, nisam znala da išta valjaju :D Nijansa je savršena, moram kupiti čim stignem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. malo cudno izgleda, i ali je tako dugotrajan, i bas neobican , zato ga volim, kazu da mi dobro stoji hehe i mene je iznenadio postojanoscu =D ,
      kupiiii =D

      Delete