Monday, August 25, 2014

Angelica & Adem

Bila je to jedna predivna svadba. Puno emocija , suza, i plesa i zabave i srece. =D Svadba je pocela oko 4 sata u podne, ali jos uvijek su nedostajale neke sitnice, kao divna ideja sa slikama na zidu, a dan prije smo ja i djeveruse radile na ukrasima, a noc prije smo radile na kisi od  marshmallows-a , ali opet smo sve stiglo. Svadba se odrzavala u hotelu u Blagaju, pored kojeg je i rijeka, pa je je sve bilo jos ljepse. 

Na ulazu u salu nas je cekalo ovo : 


Nakon ukusnog i laganog predjela, (ustipci, sve vrste sira, suho meso, razno voce) izasli smo vani, gdje smo sjeli na stolice i cekali mladu. =D 

A onda je pustena muzika : A onda su mama od mladozenje i njegov najbolji prijatelj drzali govor, koji je bbio tako dirljiv. A na kraju su i jedno drugom rekli par lijepih rijeci, sve sto ih veze , sve sto su prozivjeli zajedno, obecanja, i zahvale i ttako to , isto jako dirljivo.I dok su prolazili zajedno kraj nas , svi smo na stolici imali puhalice za balone nemam pojma koji drugi naziv da uzmem za to , i mi smo pravili baloncice dok su oni prolazili, pa je sve izgledalo puno ljepse: 

Nakon toga sljedilo je cestitanje mladencima, i nazdravljanje bezalkoholnim sampanjcem, tako da su mogli svi piti, odnosno nazdraviti: 


A nakon toga slikanje : 

U svemu tome bilo je vremena i za selfie  : 


Poslje vecere, sljedeci na listi je bio ples, uz ovu muziku: 
Poslje torta, i cupcackes, koji su bili najukusniji koje sam ikad jela =D .

Ah da i kasno u noc, svi smo izasli vani i pustali kineske balone / lampioni , svaki gost , je svoj pustio u zrak, nebo je izgledalo prelijepo =D 

I to je bilo tto : 

No comments:

Post a Comment