Sunday, January 22, 2017

WinterOutfit












Ovaj kaput je MANGO, i dobila sam ga od komsinice. Ne znam da bi ja sebi licno kupila jaknu ili kaput koji je bijele boje, ili krem, jer uvijek idem na sigurno. Takve stvari trebaju da su kvalitetne, da se ne kupuju cesto i da su neke boje koja ide uz sve, i na kojoj se ne vidi svaka fleka. Ali nisam znala da mi tako lijepo stoje ovakve boje, tako da mi je bas bilo drago kad sam ga dobila. Ne znam koliko je star, ali je dobro ocuvan. 

Ove gumene cizme sam platila 14,-KM u Azelu i trenutno su savrsene za ovo vrijeme, a jos kad se snijeg bude otopio i kad bude voda na svakom koraku, tek tad ce dozivjeti svoj trenutak. 

Ova majica je H&M, i volim sive stvari, i volim stvari koje su sa ovim prugicama, ako znate sta mislim. 

I hlace na kraju, one su isto poklon od prijateljice, kojoj nisu odgovarale, nema mi nista ljepse nego vidjeti duboke hlace. One su sve. Crocker jeans, jako kvalitetne, cak ni ova nasa voda puna kamenca, nije uspjela da ucini nesto ovim hlacama, jos su iste boje kao kad sam ih dobila. Skoro pa crne, tamni jeans. 


Do iduceg posta 

XOXO

4 comments:

  1. Vidim, i kod vas je napadalo :)
    Krasan ti je kaput i super ti stoji, i hlače su mi odlične. I imaš super figuru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeste bas je fino napadalo =D hlace su stvarno kvalitetne, a sto se tice kaputa, imam najbolju komsinicu, dobila sam jos jedan crni kaput, ali nisam ga jos slikala =D =D
      hvala puno na komentaru
      <3

      Delete
  2. Čizmice su preslatke! I ja sam sebi uspjela kupiti jedne za 12KM ^_^
    Baš im je odlična ova rasprodaja bila :D
    A i kaputić ti je sladak, ma da ne vjerujem da bih i ja sama kupila bijeli. Nekako više volim tamnije boje. Ma da uvijek monotonost može razbiti kakvim jarkim šalom. :)

    Shake That Beauty blog♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. nekako je vise krem boje, ja sam ulovila 2 para obuce na snizenju =D

      Delete