Friday, January 6, 2017

OUTFITS

Evo opet ovih cizmica u 3 od 5 outfita. Yes, znam nosim ih dok se ne budu mogle vise nositi, i onda cu ih sa suzama u ocima baciti, zao mi je samo sto ih ja nisam kupila, to bi tek onda bila veza, ovako smo se bas lijepo druzile, a druzit cemo se jos. I prije sam znala objaviti 5-6 postova sa istom obucom, nekad mi je malo bezveze i monotono, ali sto da ne, ne mogu za svaki post kupovati nesto novo, ovako bar maksimalno iskoristim ono sto imam, i vidim koliko je kombinacija moguce uz jednu te istu obucu. Ha ha ha, smijesno ...

HALJINA NA MAJICU

Da da, i ako se i ova majica moze nositi kao neka haljina, jer je duga, ovako sa ovom crnom haljinom koja je sa strane providna, i super lijepo izgleda, ali nije bas pogodno za ove hladne dane. Ali kako drugacije nego komad na komad. Torbu sam dobila od tetke, slabo je nosim, jer je nekako kruta, a predivne je boje. 


CRNO+BIJELO=SIVO

Volim sivo, da mogu imala bi sve u toj boji, pa i kosu, a kosa ce doci sama po sebi za nekoliko godina, necu da forsiram. Ova jakna je toliko nosena da se pocela raspadati posebno na dijelu oko vrata. Ove prelijepe pantalone sam nosila na svojoj odbrani diplomskog i bolje nisam imala u zivotu. Prave poslovne, lijepe i udobne, da malo je to rijeci za nesto "bolje nisam imala u zivotu", ali necu da pretjerujem, a i onako se to ne moze objasniti.


PUNK

Mislila sam se da li objaviti ove slike ili ne, ali evo stavila sam ih. Ove hlace su bas plitke, skoro pa i nenosive, torba jedna od omiljenih, cizme isto u raspadu, a ova majica je divne ciglaste boje, a i jos ljepseg kroja. Tamne usne su odlicne uz ovo.


TETKA

Tetka mi je dala ovu suknjicu, i nosila sam je bas puno puta. Opet ista majica jer siva je super uz crno-bijelu suknju, a ovo krzno se jednostavno uklopilo. Torba je jedna od boljih investicija, jer moze uz ovakav, a moze uz sportski outfit, a velicina taman za sve sto mi je potrebno. 

H&M

Da, sve iz ovog outfita je H&M, osim ovih cizmica, koje su new in, iz Azela i koje sam platila samo 12,-KM, na snizenju, i ako ni redovna cijena nije ogromna, 17,-KM. Nikad mi se nisu svidjale CHLOE SUSANNA cizmice, ali ove sam htjela samo da probam, i kada sam vidjela i cijenu, i kako mi stoje (ne toliko lose), kupila sam ih, pa makar ih nekome poklonila.




Do iduceg posta 

XOXO

4 comments:

  1. Super si, suknja od tetke je premocna i lijepo si je uklopila.
    Zadnji outfit mi je najlijepsi, najbolje ti pristaje (Y) i cizmice su super :)

    ReplyDelete
  2. Ovaj sa suknjom mi je favorit, ma da ti i ostali odlično stoje! Svaka čast na izboru outfita. :)

    Shake That Beauty blog♥

    ReplyDelete