Monday, January 23, 2017

ESSENCE MOSAIC BLUSH/RUMENILO 30 KISSED BY THE SUN


ESSENCE MOSAIC BLUSH ili rumenilo u nijansi 30 KISSED BY THE SUN ste mogli vidjeti u postu new in gdje sam i rekla da ce neki od proizvoda iz new in-a dobiti svoj zaseban post. Ovo rumenilo sam kupila na snizenju, za koje ne znam da li jos traje, ali ja sam ga kupila za 2,25-KM i to samo je ova nijansa 30 kissed by the sun na snizenju. Mislim da cu kupiti jos neko od ovih rumenila ako budu na snizenju, jer mislim da se s ovim rumenilom ne moze pretjerati, a ja cesto pretjeram sa rumenilom.

Boja mi je uzivo bas ekstra i nekako mi pristaje, i izgleda prirodno, na slikama mozda malo izgleda cudno. Sta vi mislite? Malo djeluje kao bronzer, o cemu i govori naziv nijanse.

Inace cijena ovih rumenila tj. ostalih nijansi je 6,35-KM.

Ako ste gledali moj post o Essence novitetima u 2017 mogli ste vidjeti da ce skupini mosaic rumenila doci jos jedna nijansa.








Ovo rumenilo se sastoji od 3 nijanse koje mozete vidjeti na slici ispod, od zuckaste do narandzaste. 




Na slici ispod mozete vidjeti kako izgledaju sve nijanse zajedno tj. tako se i stavlja na obraze, opet svaki put vam moze rumenilo izgledati za nijansu drugacije, jer je i raspored ovih nijansi drugaciji.  Koliko mi je drago da sam ga kupila na snizenju, toliko mi je zao sto ga nisam prije otkrila i kupila. Mozda bas zbog toga jer nisam naisla na recenziju ovog rumenila. 




A evo i cijelokupan makeup:



Kako vam se svidja ovaj post, recenzija i rumenilo?

Do iduceg posta 

xoxo


4 comments:

  1. Da budem iskrena, ne svida mi se. Djeluje nekako prljavo,pozutjelo na obrazima. Kao oksidirani puder

    ReplyDelete
    Replies
    1. da da i meni bas na slikama tako djeluje kao oksidirani puder, uzivo je ppoprilicno okej, a vjerovatno sam i malo pretjeraala sa nanosenjem, da bi se bolje vidjelo na slikama, i na preveliku povrsinu stavila rumenilo. Ali uzet cu vjerovatno jos neku nijansu ovog rumenila.

      Hvala na komentaru =D

      Delete
  2. Kako lijepo izgleda. Volim šarene stvari. Mada je meni za moj ukus malo žućkasto, ali tebi lijepo stoji .

    ReplyDelete
    Replies
    1. jeste bas je nekako neobicno =O

      hvala na komentaru =D

      Delete