Sunday, October 30, 2016

La Roche Posay BB krema svijetla nijansa / LA ROCHE POSAY HYDREANE BB CREME LIGHT SHADE

LA ROCHE POSAY BB krema svijetla nijansa

LA ROCHE POSAY HYDREANE BB CREME LIGHT SHADE


Ovaj proizvod sam dobila na poklon, a ne znam bas koliko je dostupan kod nas, ali mislim da ima po apotekama kupiti LA ROCHE-POSAY proizvodi. Mislim bas kad sam zadnji put isla u apoteku pa sam imala vremena razgledati i vidjela sam da imaju neke proizvode od La roche posay, ali nisam sigurna da je medju njima bila ova krema.


La Roche Posay BB krema prva krema sa termalnom izvorskom vodom formulirana za osjetljivu kožu.
Njega za ujednačavanje tena i hidratizaciju osjetljive kože.
Sadrži saštitni faktor SPF 20. Protiv umorne kože bez sjaja.

U samo jednom koraku hidratizira, umiruje i štiti kožu. BB mineralni pigmenti upijaju se u kožu za trenutačno ujednačen, uravnotežen i svjež ten. Njezina glatka i nemasna tekstura čini kožu mekšom i gipkijom. Bez parabena. Nekomedogena. Hipoalergena.

Dostupna je u dvije nijanse.



Dolazi u količini od 40 ml i cijena joj je oko 25,-KM.






Da vam kazem da imam suhu kozu, i da nemam neke nepravilnosti. Koristila sam ovu kremu vise puta, nekad ispod pudera (uglavnom matirajucih pudera kao max factor 3u1), a nosila sam ovu kremu i samostalno. Istina je da nema neku prekrivnu moc, ali tako lijepo izgleda na mojoj kozi, bas zbog toga jer mi je koza suha, pa ona daje neki sjaj, a i lijepo ujednaci ten, jer imam crvenilo u dijelu kod ociju, i oko nosa. Nije mi neki favorit, i nisam je nosila ljetos, ali sad kad je zima cesto je stavim.


A evo kako to izgleda moja koza cista, bez kreme, pudera i slicno, samo sam stavila labelo na usne jer su bile suhe kao i moja koza i malo presla zubima preko njih jer je izgledalo kao da imam pola usana, a pola ne.


A evo slika sa LA ROCHE POSAY BB kremom: 

A evo i nakon sto sam nanjela ostat sminke, a evo i slika sa svim proizvodima koje sam koristila, u slucaju da nekog zanima. Znaci korektor je popravio sve ako je bilo nekih nedostataka, a nanijela sam ga samo ispod ociju i na nekim mjestima na kojim imam neke oziljke. Inace mi svaki korektor istice borice ispod ociju, ali kako sam pocela koristi jedno ulje o kojem cu vam pisati uskoro stanje se popravilo, a i ova krema dosta hidratizira kozu, pa mozda i zbog toga mi nije korektor isusio podrucje ispod ociju. U starim postovima mozete vidjeti koliko su mi bile izrazene borice.






Uglavnom ovaj puder je bas dobar za ove hladne dane, i ako sam ga matirala sa kompaktnim puderom i dalje izgleda svjeze, sjajno i zdravo na licu, ljeti ga ne koristim i ako bi mozda i tad moa proci, a sto se tice nijanse, i ako je svijetla, mislim da se malo vidi prelaz kod vrata, ili sam ja bijela kao duh. A sto se tice kolicine, nije potrebno puno, i odlicno ujednaci ten, a to je sve sto mi je potrebno. 


Do iduceg posta 

XOXO

4 comments:

  1. Looks lovely!!!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Izgledas kao neki mix Ane Sevic i Katy Perry :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne znam ko je Ana, a Katy je slatka, hehe, hvala puno ako je kompliment,=D
      i hvala na komentaru <3

      Delete
    2. mislim, nikad nisam cula za tu Anu, a naravno da sam googlala, lijepa je hehe

      Delete