Saturday, October 3, 2015

Essence Longlasting olovke za usne



I  konacnoo ove olovkicce su dosle kod nas . Ja sam uzela 07 PLUM CAKE koja ce mi biti zamjena za Satin Mauve nijansu koju sam skoro potrosila, a ne mogu nigdje naci onu staru verziju/pakovanje ovih olovaka i nijansu 08 GIRL NEXT DOOR, koja ce mi zamjeniti onu staru In the nude nijansu.

Cijena ovih olovaka je 3,15-KM.

Ove olovke , bilo koja/sve su bas lijepe na usnama, neobicne, i koju god da stavim uvijek neko pita ''Sta ti je to na usnama''. Mozda poslje uzmem jos koju, jer dolaze u 9 nijansi, kod nas mislim da nema bas sve kupiti ,al voljela bi jos 04Peach Beauty i 03Yummy Berry.

A mozete oovdje vidjeti kako izgleda nova olovka i koje je duzine:
Uz olovku na drugoj strani dobije se nesto kao siljalo za ove olovke, ono sto uradi olovci, je da je samo stanji, pa je onda preciznija, meni se svidja. Ove olovke nisu toliko mekane kao ono stare, pa se ne trebate bojati da ce puci tokom siljenja ili nanosenja. Ali nisu ni toliko tvrde kao ove nove olovke da se ne mogu nanijeti na usne, meni je ovo cak bolje, jer mi je ono kod drvenih olovaka, uvijek kad nije olovka posiljenja, to mi je grebalo usne. Pa zbog toga ove imaju veliku prednost.


07 PLUM CAKE





Ova nijansa je slicna nijansi Satin Mauve, nije ista znaci, ali je slicna, a ina slikama se to tesko da moze i  vidjeti:



08 GIRL NEXT DOOR





1 comment: