Wednesday, October 21, 2015

Depend Cosmetic u CM-u / new in




Depend Cosmetic je Svedska kozmeticka kompanija, koja proizvodi proizvode za oci i nokte. Ja sam se i prije nego sto su dosli kod nas (u CM-u) susretala sa njihovim proizvodima, koje bi moja rodica donjela Svedske. Ono sto sam ja probala su bile umjetne trepavice i ljepilo za umjetne trepavice. Danas sam tek ugledala u CM-u da ima kupiti Depend proizvodi, pa sam uzela lak za jacanje noktiju i kremu za njegu kozice oko noktiju. A kako sam potrosila ljepilo za umjetne trepavice koje sam dobila, kupila sam jos jedan pakat ljepila, i parcijalne trepavice, jer ovih drugih imam puno, a ove sam prvi put probala. 



Powerflex Nail Strengthener/Lak za ucvrscivanje noktiju
bez formaldehida

 Cijena: 3,85-KM

Ako bude dodar napisat cu vam, jer Eveline 8u1 mi strasno isusuje zanoktice, i ako je predobar za nokte. Njegova cijena je oko 5,-KM za 12 ml, dok je ovaj 3,85-KM i dobije se samo kolicina od 8 ml. Nacin koristenja je da se nanese 1-2 sloja, i onda svaka 3 dana po sloj, znaci nije kao kod Evelina, tako da bi mogao ovaj da duze traje. Nadam se da ovaj nece praviti problem za podrucje oko noktiju, ali kupila sam i kremicu pa da vidim da li ce mi pomoci za stetu koju je napravio Evelinov lak.

Cuticle Cream / Krema za njegu kozice oko noktiju 

Cijena : 3,60-KM


Ljepilo za umjetne trepavice 

Cijena : 1,80-KM

Pored ovog bijelog ,ima kupiti i crno ljepilo. 





Depend Single Artificial Eyelashes AVA/Umjetne trepavice - pojedinacne AVA

Cijene: 4,30-KM

set: 20-20-30

Uz umjetne trepavice dobije se i ljepilo. Pored ovih imaju i one u jednom komadu, razlicitih , ali kako sam i koristila vec a cijena im je 3,95-KM  , odlucila sam kupiti ove, 





Pored ovih stvari koje sam kupila ima i ovo kupiti u CM-u  :



 Da li ste koristili njihove proizvode , i kako vam se cine? :)

3 comments:

  1. Replies
    1. jako je dobra, =D a nije skupa, i bas je slatka i uvijek je mazem,
      <3

      Delete
  2. Uuuu zaintrigirana. :) I prije sam se susretala s Dependovim lakovima i mogu reći da su jedni od boljih koje sam koristila.

    ReplyDelete