Wednesday, January 7, 2015

Zuto i bordo


Ogrlice. Platis 3,-KM dobijes 3. One su trebale biti u nekom new in postu, medjutim, dosle su malo ranije. Fine su i jeftine.
Zanemarite obrve -.-.
I jedna bez onog efekta ''ljepota'' koji se moze izabrati na telefonu, pa ti malo sredi slikice, odmah pri slikanju, ovdje na zadnjoj slici se samo malo vidi da sam koristila zutu sjenu, iz Manhattan perfect eyes palete sjenila Samba Effect. A na slici ispod mozete vidjeti koje jos 2 boje, pored zute dodju u paletici.

Stara je. Dugo je imam. Jednom sam je samo koristila, kad nisam imala cetkice za sminkanje, i za nagradnu igru, u kojoj se trebalo nasminkati, e pa mozete zamisliti kako je izgledalo, haha , meni je dobro, jer da  mi nije bilo dobro, ne bih ni ucestovala u nagradnoj igri, ah i ako vas  zanima, nisam nista osvojila (haha bilo je izgleda drugima grozno). Koristila sam tad sve 3 boje, a ovdje samo tu zutu. 


Ostali proizvodi koje sam koristila:

Nekad mijesam ovo NUXE suho ulje (sa zlatnim cesticama) sa puderom, a nekad stavim ulje pa preko puder.I svidja mi se kako to izgleda.


Max Factor FACE FINITY 3IN1I ako je savrsen, drago mi je da sam nasla odlicnu i jeftinu zamjenu za njega RIMMEL LASTING FINISH,

Moj omiljeni ruz, kojeg imam 100 godina, je pri kraju, oohhh, stavljam ga sa Essence cetkicom, za nemam pojma sta, tus u gelu, popunjavanje obrva , uglavnom, ja koristim cetkicu da stavim tamnu sijenu ispod donjih trepavica, a evvo sad i za nanosenje ruza. Pisala sam o tome i ponavljam se.




Max Factor volim, odlicna maskara, skuplja jeste, necu je ponovo uzimati, ima boljih, i drago mi je da sam je imala/imam jos. 



3 comments:

  1. divan look <3
    kožna jakna, tamna kosa, tamni ruž.. predivno <3

    ReplyDelete
  2. Fenomenalan look, obozavam ga i ja ga cesto nosim. Savrseno! Divno ti stoji! :* <3

    New post: http://marinailes9.blogspot.com/2015/01/winter-outfits.html

    ReplyDelete
  3. hej ovaj post je izvanredan,ja ne razumijem kako ti uvijek možeš izgledati tako prelijepo,ja sam ko stara vještica na metli,samo što nisam stara hahhaa xd oke ovaa maskara mi se posebno dojmi moram je probati , a i ruž nije loš sviđa mi se boja .
    iamforeverdirectioner.blogspot.com
    emma

    ReplyDelete