Tuesday, January 20, 2015

Mali new in, pjena za lice i cetka za kosu, i prirodna kosa

Inace uvijek nakon pranja kose, drugi dan je ispeglam, a nekad je ostavim, kakva jeste, i fino mi je. Mislim da na blogu nikad nisam stavljala slike moje prirodne kose, jos i prije je bila farbana, u crno, pa frckava i crna kosa, izgleda grozno, sad bar izgleda malo normalnije.



Na licu sam koristila Max factor puder, 3in1, aa na ocima, crveno rumenilo koje je i na obrazima, i smedju sjenu, koja je ustvari ona sjena za popunjavanje obrva, tus je essence , za koji sam cula pohvale, a sad je i meni jedan od najboljih, i ako nisam bas bila ljubitelj essence proizvoda, u zadnje vrijeme, samo essence kupujem.






Nakon sto sam potrosila Vichy pjenu za umivanje lica, kupila sam ovu Baleinu, koju koristim i za skidanje sminke, i mogu reci da je super, skida mi cak i vodotporni tus , ovaj essencov, haha skinem ja njega i sa obicnom vodom, ali haj ..reko da kazem, super mi je, imam osjecaj kao da sam na licu stavila kremu, doduse nikad nisam imala problema sa licem (samo je jedno vrijeme bila suha) , i mislim da imam normalnu kozu lica, mislim, nisam ekspert ,  =D . Cijena je oko 4 KM za 150ml.

BALEA PJENA ZA PRANJE LICA S EKSTRAKTOM LOTOSA 
za normalnu i mjesovitu kozu.






 Kolicina proizvoda koju dobijete sa dvije pumpice: 





Nakon sto godina trazenja Macadamia cetke, koje nema ni u jednom cm, ni u dva grada, ni u ni jednom frizerskom salonu, vidjela sam ovu u DM, i odlucila je kupiti, Cijena je samo 13,90-KM. sto je super:

BLISS DETANGLING BRUSH 

Savrsen nacin da razmrsis svoje probleme.
Njezno zagladjuje kosu u sekundi.
Glatko i bezbolno ravnanje.
Smanjuje gubitak kose.
Profesionalna cetka za kosu idealna je za sve tipove kose. Moze se koristiti na mokroj i suhoj kosi bez zatezanja i pucanja kose. 






I kako vam se svidjaju noviteti kod mene? Imate li nesto od ovog ili namjeravate kupiti ? =) 

4 comments:

  1. ti si meni preslatka ii jako cesto udjem na tvoj blog, nadam se da ces uskoro naci nekog ko ce moci da ti pomogne i da te slika, a ova posljednja slika je odlicna :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. bas ti hvala Velida, ovaj komentar je bas divan, :* <3 stvarno si divnaaa =D

      Delete
  2. Sviđa mi se makeup :) A kosa...prekrasna je kakva god da je :) Iskreno, da se moja ovako frčka, mislim da ju nikad ne bih ravnala :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa hvala puno Sanela. Malo je odmaram od peglanja. Hvala na.divnom komentaru :*

      Delete