Saturday, April 27, 2013

Recenzije 1

Danas sam poslje predavanja otisla do trgovine, da kupim nesto za pice, i vidim novi (mozda i nije nov, mozda ga samo prije nisam vidjela, haha) Schweppes Coco Breeze, inace moj omiljeni je Schweppes Tonic, poslje njega Schweppes Bitter Lemon, a Schweppes Tangerine , mi nije nikako fin =/.
Uglavnom kupim ovaj novi , otvorim, i odmah osjetim miris kokosa, ono kao da sam otvorila neku baleinu kremu ili sampon, a ne sok! ahaah mislim lijep je miris, ali okus je nula, ne svidja mi se  , i cak ne bih pogodila da u njemu ima i ananas da nisam procitala na ambalazi =D . To je moje misljenje, a nekome je mozda vec ili ce biti omiljeni Schweppes bas ovaj . =D 



Druga stvar o kojoj cu vam pisati je maskara Maybelline Lash Stiletto , dobila sam je jos davno, ali tek prije nekih mjesec-dva, sam je pocela koristiti, i puno mi se svidja. Mislim savrsena je. Nisam bas zahtjevna sto se tice maskara,a ova tako lijepo izvuce trepavice, lijepo izgleda i kad se nanese vise slojeva, i ne budu one betonske trepavice, vec ono normalno, skoro pa prirodno, haha =D uglavnom ,da li  znate ima je kupiti kod nas ? I kolika je cijena? Jer ova je pri kraju, =D .






Dr.Oetker Milkshake, cokolada, =D mmmmmmmm kako ukusno. =D Samo sto nemam shaker pa sam uzela solju, i kasiku, i mjesala, i malo napravila nered, ali isplatilo se =D .

I za kraj moj omiljeni sendvic, :

12 comments:

  1. Inače mrzim šveps. Svi su mi previše bitter ali ovaj coco mi je odličan! Pravo ljetno piće :D
    I nisam ni ja znala da ima ananasa o.O

    ReplyDelete
  2. Moram ga okusiti i ja *-* odlicne slike :*

    ReplyDelete
  3. Meni je taj šveps odvratan ,užas,ali svatko ima drugačiji ukus :)
    A taj milk shake mi se čini super :)

    ReplyDelete
  4. i meni se taj shweps oupshte ne svigja nekako mi je veshtacki..dodushe svvako gazirano p[ice mi je veshtacko ali nema veze :)))

    ReplyDelete
  5. imala sam tu maskaru i meni nikako nije sjela :)
    da si prije pisala o njoj, poslala bih ti svoju.
    meni je od schweppsa najbolji onaj ginger

    ReplyDelete
    Replies
    1. awww =D hvala, steta , ma i ja sam je imala dugo, i tek sad pocela, i otkrila kako je magicna, =D

      Delete
    2. a joj taj schweppes ginger nema kod nas =/ a ja bas volim kad bitter, a ne kad su kao fanta, ono samo obicno gazirano, zato mi je Tonic najbolji =D al sad me zanima kakav je taj ginger =D

      <3

      Delete
  6. Mogu ja popiti sveps, najbolji mi je onaj narandzasti a suprugov brat mi bas jucer rece da mu se taj novi nije dopao. Super slicke i inspirisala si me da odem u kuhinju i sebi napravim Dr.Oetker puding od cokolade. Nesto se mora razmutiti poslije ovog posta hehe :))

    ReplyDelete
  7. Meni na tvom blogu uvijek ostanu oči ili na hrnai ili na tvojoj kosi ! :D

    Ovaj put su ostale na zadnjoj slici,točnije sendviču haha :D

    ReplyDelete
  8. Ja sam kupila nedavno Maybelline the Rocket volim express i ocajna je.Prodavacica tj promoterka njihove sminke u DM-u mu je rekla da necu pogresiti sa njihovim maskarama.Uzas su.Znaci jedva mogu da je skinem posle, a ujutro se probudim sve sa crnim ispod ociju.Strasno!!Nemam nesto para sada, pa sam kupila tu maskaru, ali najvise sam bila zadovljna Lancome I Clarins maskarama.Tako da moram skupljati pare samo za to :)

    ReplyDelete
  9. Ja inace ne pijem gazirana pica ali kad sam probala ovaj shweps odusevio me je podsjeca me na onu Bounti cokoladicu ugl bas mi se dopada i nmg ga prestati piti :)
    E moram probat to od dr.Oetker ja inace pijem onaj ciobar ( toplu cokoladu) .. :)

    ReplyDelete