Tuesday, March 5, 2013

False Eyelashes

Jer mi je bilo previse kicasto stavljati ove "shine bright like a Diamond" umjetne trepavice, odstranila sam ovo sjajno , pa su izgledale kao obicne umjetne trepavice =D puno bolje, izgleda =D
I onda ih stavim , i stavim ih perfektno ono kao da nemam nista na ocima, mislim da trebam na maturu, na neku veceru to mi ne bi uspjelo, smetale bi mi i jedva bi gledala, a ovako kad iz dosade ih stavim, ono savrseno stoje =D .
 Okej izgledaju strasno, predugacke i tanke, koliko god maskare stavila =/, hah =)




A sta se radi na fakultetu ? Crta i crta =D
Prvo u svesku

Zatim na racunaru =D

I gotov crtez =).

I za kraj upoznajte mog novog prijatelja:
Danas sam mu napravila pored usta , ociju i nosa, kosu =D Ako zelite tutorial javite ! haha =)

15 comments:

  1. ti meni tako imas perfketno nasminkane oci uvijek da ja mislim da to tebi ne treba, ali dobro, mozda ipak za malo ekstra glamura nije na odmet :)

    <3

    http://elzanapjevic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Imam ja slične, nosila ih jednom za Novu godinu :D inače su mi ljepše one sa prozirnom "kralježnicom" jer djeluju prirodnije na očima :) i lijepe su ti pletenice <3 :)))

    ReplyDelete
  3. lahko je tebi bit dobra. šta ću ja :(

    ReplyDelete
  4. Molim tutorial :D Jao volim umjetne trepavice jako, ali mi se tako rijetko zeza s njima da ih ne stavljam baš često.. Imam s ebaya neke za koje me frendice zezaju da izgledam kao drag queen kad ih stavim, ali oh well :D A ove tvoje su baš super. Ja bih ostavila i dijamantiće, pa ih nosila za Novu godinu! Ali to je daleko, pa podržavam skidanje :)

    ReplyDelete
  5. JOJ imaš tak lepu facicu :D baš si slatka! e ako ti je teško ih nositi, izreži jednu na dva dijela i onda pokušaj onak na vanjski rub trepavica staviti..na faksu inače imam tonu grafova pa znam kako je to crtati ovako zahtjevnije verzije, ali svakako bolje nego matematika -.-

    ReplyDelete
  6. God, I love fake eyelashes. Why do we have to take them off? lol Anyway, great blog, would you like to follow each other?

    WWW.ROXTHEFOX.COM

    ReplyDelete
  7. Meni se tvoje hlače jako,jako sviđaju :)

    ReplyDelete
  8. Isto si mi Pocahontas na ovim slikama s pletenicama,još ti pero fali hahah ;).A što se tiče trepavica,meni su nekako too much,tj. previše su duge,da su možda malo gušće i kraće valjale bi.
    Btw moćna ti je nova naslovna slika :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. da da, bas to, da su gusce i krace bile bi perfect! =D

      Delete
  9. i've never tried fake eyelashes on but i definitely should :)

    xx
    www.pretpenser.com
    www.pretpenser.com

    ReplyDelete
  10. I frizura i sminka, kad je iz zezancije i za vjezbu ispadne super a onda kad trebas ponoviti isto za nekud - nema sanse. Jos nisam stavljala umjetne trepavice al bas bih voljela probati.

    ReplyDelete