Sunday, April 8, 2012

Movies again

Aida ne moze da jede ako nesto ne gleda na tv ili racunar, tako da ovih dana poceli smo gledati filmove, i ako su to u pocetku bile samo epizode od South Park.
Ova je bila najsmjesnija epizoda, pa ja i Aida uvijek sad govorimo ovo kao Eric Cartman : Schoooooooool, i ma ma ma...

A filmove koji smo gledali su:
DREAM HOUSE , dobar film, nije toliko strasan, tu glumi moj James Bond: Daniel Craig, kako je lijep, i Naomi Watts, koja glumi u mom najboljem horor filmu, THE RING, joj, ona samo glumi u strasnim filmovima, tako da nije mi nije bilo cudno kad sam je vidjela da i ovdje glumi. =)
ABDUCTION, zanimljiv i malo tesko za skontat film, al fino za oci, jer u njemu glumi  Taylor Lautner, on glumi i u Twilight, tamo mi se nije svidjao baas,..ali ovdje je predobaaar. =)
I SPIT ON YOUR GRAVE, malo bolestan film, ali je i zanimljiv. 

Danas smo jeli za rucak saalatu:

6 comments:

  1. kakav je onda dream house? isplati li se gledati? i spit on your grave je brutalan, ali opet, nekako mi je baš drago što im se svima osveti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isplaaaatii, jer nije sve onako kako se cini na pocetku, i cool je sto tek poslje se skontaju neke stvari, zasto je neko nesto radio, zato je dobaar, pogledaj!

      Delete
  2. Jesi gledala staru ili novu verzij uI spit on your grave? Ja ga se ne usuđujem pogledati. Nije da me je strah, samo ne volim gledati išta vezano za silovanja

    ReplyDelete
    Replies
    1. aaa nezz da ima stara. mislim da je ovo nova jer je 2011 ja mislim.. a joj voljela bi i staru pogleedat.sta ja znam, mene nista ne plasi, ja mogu sve gledat, al et ne gledam cesto. hehe, pa nije bas toliko strasno, tj. kako za koga, samo je gadnoooo, =/

      Delete