Tuesday, April 10, 2012

Lax

Sinoc sam jela najbolju veceru ikad, haha, Lax, i jos je to pravio Nerim, moj rodjak. Bas dobro zna praviti jesti, jer neki dan sam jela i kolac koji je napravio, i rizu sa piletinom, ali Lax nisam odavno jela, pa mi je bilo tako ukusno. =)


 Zacin Dil, tako je dobar zacin, na bosanski se kaze KOPAR. =)


Sinoc smo gledali film:
THE CRAZIES , predobar film, ni jednog glumca ne poznajem, to volim, mislila sam da nece biti dobar , ali jeste, bio je, radi se o nekim virusima, kako volim takve filmove, jer sam prije gledala jednu seriju o virusima, a zvala se "The Tribe" tako sam je voljela gledat, i kad je postala najzanimljivije prestali su je prikazivat na TV, tako da kad budem imala vremena skinut cu je, pa cu pogledati sve, od pocetka do kraja.
 
Sad sam kod Nerme, i njenog sina, Alima, a kad smo ja i tetka krenuli do njih, usput smo sreli tetka , koji je bio na poslu, pa sam ga morala uslikat, on je pekar, pece onaj tvrdi svedski kruh, tako da toga uvijek ima kod nas. =)

4 comments:

  1. Kako se pravi taj Lax?? Izgleda mi nevjerovatno ukusno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rodjak, je nasao recept na internet, pa cu ga pitat,pa stavit link ispod slike, ma lijepa je ta i riba sama bez icega, bgm.. samo nije fino ako je previse suha, =) ..ma bilo je preeeeukusno

      Delete
  2. crazies sam gledala, najstravičniji mi je dio kad izlaze iz škole a vani ona neka baba gleda mrtvace i ispituje "is peter here?" ili tako nešto.

    ReplyDelete
  3. Hahahah,,, i meni je to bilo i zalosnoo, aaah jojj, jadna majkica, =( grdne rane

    ReplyDelete