Friday, August 12, 2016

Golden Rose tecni mat ruzevi


(na ovoj slici se vidi taj zlatni simer u nijansi 11 tj. zadnji desno)


Golden Rose tecne mat karmine sam kupila u FIS-u u Bihaću. Prvi put sam uzela dvije nijanse, ne sjecam se tacno koje, i drugi put uzmem jos jednu, i ako sam mislila da necu vise uzimati nijansi, mislim da cu uzeti jos dvije tamne. Ne znam zasto sam uzela crveni, mislila sam da mi nece trebati, medjutim koristim ga kao i ostale dvije. 
Ovi ruzevi su jedan od ljetnih favorita, i zbog njih sam zaboravila na one Essence olovke, jer ovo je postrebno staviti samo jednom, i cijelu noc ces imati ruz na usnama, dobro nisu bas toliko otporni, ali skinuti se ne mogu sa onom Baleinom micelarnom, dok sa Baleinim hvaljenim uljem, i ovom novom Garnier uljnom micelarnom to ide prilicno dobro. 

Cijena ovih ruzeva je: 6,90-KM.

Ja za sad imam nijanse : 06 , 10 i 11. 
Aplikator je pljosnati, i lijepo se da proizvod raporediti na usnama. Moguce je nanijeti vise slojeva na usne, ali to nije potrebno uvijek, i mozete mijesati nijanse, a mozete i koristiti olovke za usne prije ruza.

Ne susi usne, i ako ja imam bas suhu kozu lica i usana, mislim da ovaj ruz ih cak i njeguje, jer sadrzi neke vitamine i ulje avokada ,kao sto pise na ambalazi, a evo i lista sastojaka koga zanima:




A sad slike ruza na ruci, bez i sa blicem: 


Nijansa 06 

Topla crvena nijansa. 




Nijansa 10 

Svijetla sivo-ljubicasta nijansa.


Nijansa 11 

Nude sa zlatnim odsjajem.



Koja je vama omiljena nijansa ? I da li ste i vi nabavili ove divne Golden ROSE ruzeve ? 

2 comments:

  1. Izabrala si točno one nijanse koja sam si htjela kupiti. Išla sam nedavno u Zagreb u GR, ali sam došla prekasno i skoro su sve bile rasprodane, ostale su samo one 2 tamne. :/

    Btw. ova crvena ti odlično stoji!

    CANDY MAKEUP GIRL

    ReplyDelete
    Replies
    1. a kod nas u Bihacu imaju skoro sve, i bilo mi cudno, a i ja ih jedva nasla, jer su bili malo odmaknuti od GR STALKA, haha i bili svi testeri , pa sam mogla probati,ja cu uzeti jos par nijansi ovih ruzeva, nadam se da ce nekad u buducnosti napraviti jos drugih nijansi, hvala punoo na komentaru ,
      <3

      Delete